Restaurant – Aften Menu

Forretter

Rejecocktail

Flot anrettet i kurv
Hertil hjemmerørt dressing.

Seranoskinke

Anrettet på marineret pasta tagliatelle.
Hertil bøf mozerella og soltørret tomat.

Ceasarsalat med grillet kylling

( kan også bestilles som hovedret kr. 169.- )

Alle forretter serveres med lunt kuvertbrød.

Kr. 89.- pr kuvert

 

Hovedretter

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Serveret med steak fries, aioli og salat

Grillet kyllingeinderfilet

Vendt i pasta tagliatelle og flødepiment sauce, dagens tilbehør

Kr. 199.-

 

Klassisk wienerschnitzel af kalveinderlår

Braiserede kartofler og hele molevitten

Månedens fisk

Kr. 219.- pr- kuvert

Gyldendals luksus stjerneskud

Pandestegte fiskefiletter og dampet fisk på ristet toastbrød, pyntet med røget laks og rejer.
Serveret med hjemmerørt dressing

Steak af mør oksefilet ( min. 225 gr. )

Steak fries, mild pebersauce og dagens tilbehør

Kr. 229.- pr. kuvert

 

Gyldendal Surf’n Turf

Oksemørbrad garneret med jomfruhummer, tigerrejer og muslinger
Serveret med sweet potatoe fries, skysauce og dagens tilbehør

Kr 279.- pr. kuvert

 

Har du endnu ikke lyst til at sidde hos os tilbyder vi take away, som skal bestilles inden kl. 15 til afhentning hhv. kl. 17.30 og 18.45.
Vi tilbyder et rabatkort pr. kuvert, som senere kan benyttes i restauranten

 

Desserter

Kold jordbærsuppe

Anrettet med vaniljeis og Baileybrownie

 

Hjemmebagt mud pie ( kraftig chololadekage )

Anrettet med Amaretto marineret mango, is og hindbærcoulis

 

Dagens dessert
( spørg tjeneren )

 

Kr. 79.- pr. kuvert