Restaurant – Aften Menu

Forretter

Rejecocktail

Flot anrettet i kurv
Hertil hjemmerørt dressing.

Seranoskinke

Anrettet på marineret pasta tagliatelle.
Hertil bøf mozerella og soltørret tomat.

Ceasarsalat med grillet kylling

( kan også bestilles som hovedret kr. 149.- )

Alle forretter serveres med lunt kuvertbrød.

Kr. 89.- pr kuvert

 

Hovedretter

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Serveret med steak fries, aioli og salat

 

Grillet kyllingeinderfilet

Vendt i pasta tagliatelle og flødepiment sauce, dagens tilbehør

Kr. 199.-

 

Klassisk wienerschnitzel af kalveinderlår

Braiserede kartofler og hele molevitten

 

Månedens fisk

Kr. 219.- pr- kuvert

Gyldendals luksus stjerneskud

Pandestegte fiskefiletter og dampet fisk på ristet toastbrød, pyntet med røget laks og rejer.
Serveret med hjemmerørt dressing

 

Steak af mør oksefilet ( min. 225 gr. )

Steak fries, mild pebersauce og dagens tilbehør

Kr. 229.- pr. kuvert

 

Gyldendal Surf’n Turf

Oksemørbrad garneret med jomfruhummer, tigerrejer og muslinger
Serveret med sweet potatoe fries, skysauce og dagens tilbehør

Kr 279.- pr. kuvert

 

Desserter

Kold jordbærsuppe

Anrettet med vaniljeis og Baileybrownie

 

Hjemmebagt mud pie ( kraftig chololadekage )

Anrettet med Amaretto marineret mango, is og hindbærcoulis

 

Dagens dessert
( spørg tjeneren )

 

Kr. 79.- pr. kuvert