Forretter

Kr. 89,- pr. kuvert


Rejecocktail

Anrettet i kurv.
Hertil hjemmerørt dressing.


Seranoskinke

Anrettet på marineret pasta tagliatelle.
Hertil bøf mozerella og soltørret tomat.

Alle forretter serveres med lunt kuvertbrød.

Hovedretter

Kr. 189,- pr. kuvert


Gyldendals luksus stjerneskud

Dampet og pandestegt fiskefilet på ristet toastbrød, røget laks og masser af
rejer. Serveret med hjemmerørt dressing


Hvidvinsdampede  blåmuslinger

Serveret med salat, steakfrites og aioli


Ugens fisk

Spørg betjeningen


Kyllinge gordon bleu ala saltimboca

Flødevendt pasta tagliatelle, dagens tilbehør


Klassisk wienerschnitzel af kalveinderlår

Braiserede kartofler og hele molevitten


Steak af mør oksestriploin 

Steak fries, bearnaise og dagens tilbehør


Krydret vegetar bøf ( 149.-)

Anrettet med flødevendt pasta tagliatelle, samt dagens tilbehør

Desserter

Kr. 79,- pr. kuvert


Kold jordbærsuppe

Anrettet med vaniljeis og Baileybrownie

 


Dagens is “coppa” Gyldendal

Med likør og frugt